marisha анонсує альбом і видає однойменний сингл

Neformat Family Gig: Charity Edition

True Tough
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA
13/10/2024
300-500 uah
Otel'
Весь прибуток на ЗСУ

Нещодавно бедрум-поп виконавиця marisha представила сингл "In The World of Nothing". Той торує дорогу для майбутнього лонплею з такою ж назвою.

Музикантка створила цю композицію в еміграції, посеред частих переїздів, у 2023 році. Поява синглу була радше спонтанною, аніж запланованою.

"Я працювала над ним, коли мала можливість залишитись наодинці з собою та своїми думками. Назва "In The World of Nothing" символізує світ, де "ніщо" (nothing) стає простором для нового початку, для роздумів і відновлення. Це світ, де немає зайвих слів або шуму, де можна знайти гармонію в тиші та порожнечі", – ділиться виконавиця з Неформатом.

Цей же посил простягається на весь альбом, також об’єднавшись із почуттям тривалого пошуку себе, досі актуального для виконавиці. Глибше цю тему вона розкриє у своєму лонплеї.

Майбутній альбом marisha очікується до кінця цього року. Його музика, як і цього синглу зокрема, зосередиться на спокої й прагненні до тиші.

marisha – бедрум поп/дрім-поп проєкт Маріши Вольних, колишньої учасниці Phooey! та Buzz Flowers. Дискографія артистки нараховує два повноформатних альбоми й низку синглів.

marisha в мережі:

https://www.instagram.com/m.rrrisha/

Фото обкладинки – надала виконавиця